Viaplay - film, serier og sport på nett

Viaplay byr på 300 premierefilmer hvert år, nasjonale og internasjonale serier og barneinnhold. I tillegg er Viaplay en av markedets beste leverandører av sport i verdensklasse. Med Viaplay har du alltid noe å se på.

En liten gutt med treverd og skjold hopper over hodene til frem personer som smiler.
Alt innhold

Se alt av filmer, serier og originale produksjoner fra Viaplay-appen direkte med Strim.

Spar penger

Ved å samle alt innhold på ett sted får du en bedre pris.

Ett søk for alt

Finn det du vil se fra TV-kanaler, streaming eller sport raskt.

Ekstra strømmer

Alt fra Viaplay spilles i egen app. Det er én ekstra strøm for deg.

Dette får du med Viaplay

Egenprodusert, originalt innhold

Viaplay har et enormt bibliotek av innhold. Egenproduserte serier som Den som dreper, The Head, Delete Me, Okkupert, Wisting, Pørni og Furia er bare noe. Innholdet oppdateres selvfølgelig støtt og stadig. Det tikker blant annet inn internasjonalt innhold som The Blacklist, Bosch, Ray Donovan og Criminal Minds.

Nytt innhold hele tiden

Innholdet på Viaplay oppdateres hele tiden. Både egenproduserte titler, såvel som internasjonalt innhold fra verdens største leverandører av underholdning. Mye spennende på skjermen med denne strømmetjenesten, du går faktisk aldri tom for ting å se på!

Endelig Premier League med Strim

Fra 2022/2023-sesongen skal Premier League bo i Viaplay-appen. Det betyr at Viaplay ikke bare tilbyr overlegen TV-underholdning, de tilbyr også sportsinnhold i verdensklasse. Med Viaplay Total kan du følge 380 direktesendte Premier League-kamper, Formel 1- og Formel 2-sirkuset, Bundesligaen og vintersport. Dette er forresten bare noe av det store sportsutvalget hos Viaplay Total.

Mye underholdning for barn

Viaplay er veldig flinke til å kjøpe inn TV-serier og filmer for barn og ungdom. Fint for deg som Strim-kunde! Viaplay er sannsynligvis den sterkeste strømmetjenesten på barneinnhold.

Førpremierer og hele sesonger

Med et abonnement hos Viaplay får du også se episoder av TV3s egne produksjoner før de sendes direkte på TV. Du kan for eksempel se Eventyrlig Oppussing, Luksusfellen, Norske Krimsaker og Boligjakten på Viaplay før det slippes på TV. Digg, sant?

Ofte stilte spørsmål om Viaplay

 • Hva er Viaplay?

  Viaplay er en strømmetjeneste som tilbyr film, sport og TV-serier over internett. Vil du få med deg dette, i tillegg til Viaplay-eksklusive serier, er det Viaplay som gjelder.

  Viaplay har nå også rettighetene til Premier League. Du kan se alle Premier League kampene på Viaplay med sportstillegget Viaplay Total og Sport Premium med Strim.

 • Hva koster Viaplay?

  Viaplay Film og serier koster 159 kr i måneden med abonnementer gjennom Viaplay, men med Strim er Viaplay inkludert i prisen med våre abonnementer Strim Mye og Strim Mest.

  Viaplay Total, som inkluderer blant annet Premier League, koster 749 kr per måned.

 • Hva er forskjellen på Viaplay-abonnementene?

  Hos oss kan du få to ulike Viaplay-abonnement.

  Det ene, Viaplay Film og Serier, er et abonnement som gir deg tilgang til Viaplays store film- og seriebibliotek. Dersom du er en seriefanatiker og liker gode, norske TV-produksjoner, kan du velge mellom abonnementene Strim Mye eller Strim Mest.

  Dersom du er glad i sport, både vinteridrett og engelsk fotball, bør du velge et sportsabonnement i tillegg til enten Strim Mye eller Strim Mest. Velger du Sport Basis, får du tilgang til de lineære V sport-kanalene. Dette er kanaler som sender sport som for eksempel vintersport, motorsport og fotball fra Europe League, Conference League eller Bundesligaen.

  Velger du Viaplay Total eller Sport Premium får du tilgang til Viaplay Total, den største sportspakka hos Viaplay. Det er denne pakken som  gir deg tilgang til Premier League. Ellers er innholdet som før. Merk at du også får tilgang til Viaplays utvalg av TV, film og serier med Viaplay Total.

 • Hvordan ser jeg Premier League med Viaplay?

  Dersom du har valgt Viaplay Total som en del av ditt abonnement, du kunne se Premier League direkte i Viaplay-appen. Noen av kampene vil være synlige på forsiden av Strim. Kampene spilles automatisk av i Viaplay-appen når du er klar for kamp.

 • Hvor mange kan se på Viaplay samtidig?

  Strim tillater to samtidige strømmer. Med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Det er kun 1 som kan strømme Premier League kamper samtidig.

  *Gjelder når du har Strim Mye og Strim Mest.

 • Hva om jeg allerede har Viaplay?

  Om du allerede har Viaplay, anbefaler vi at du avslutter det abonnementet. Deretter aktiverer en ny konto via Strim. Da sparer du penger og får absolutt alt innhold inn under ett abonnement.