Motorsport

Komplett Formel 1-sendeskjema for 2024

Årets Formel 1-sesong har hele 24 løp og vi følger kampen i alle verdens hjørner. 2024 sesongen for Formel 1 begynte 2. mars i Bahrain og går helt frem til 8. desember. Det avsluttende løpet er igjen i Abu Dhabi, på storslåtte Yas Island. 24 runder gjør 2024-sesongen til den største noensinne, så det er mye å glede seg til! Alle rundene kan du se med Strim.

Erlend • 5. juni 2024 • 4 minutter lesetid
Formel 1 biler i hard konkurranse fra Monaco racet.

Nordmenn elsker Formel 1

Aldri før har interessen for både Formel 1 og Formel 2 vært høyere i Norge. Takket være Netflixs revolusjon i Drive to Survive og Dennis Haugers talent for motorsport og jakt på en Formel 1 plass, har nordmenn for alvor fått opp øynene for Formel 1 og Formel 2.

Max Verstappen virker ustoppelig med sin tredje seier på rad i 2023-sesongen. Men de andre lagene er sultne for å vise hva de er gode for. Dennis Hauger er ute av Red Bull laget, men gir alt han kan i det som kan bli hans siste sesong som F2 kjører dersom han ikke rykker opp. Vi heier på Dennis!

Formel 1 racerbiler i skarp sving i Saudia Arabia.

I Norge er det Viaplay som har sikret seg rettighetene til Formel 1 og Formel 2. Faktisk har mediekonsernet sittet på rettighetene i nærmere 20 år. Men det er først de siste årene at interessen virkelig har eksplodert!

Sendeskjema Formel 1 for 2024

DatoTidLøpStedKanal

F1 Barcelona GP

Barcelona-Catalunya

Viaplay

F1 Østerrike GP

Red Bull Ring

Viaplay

F1 Silverstone GP

Silverstone Circuit

Viaplay

F1 Ungarn GP

Hungaroring

Viaplay

F1 Belgia GP

Spa-Francorchamps

Viaplay

F1 Nederland GP

Circuit Zandvoort

Viaplay

F1 Monza GP

Nazionale Monza

Viaplay

F1 Aserbajdsjan GP

Baku City Circuit

Viaplay

F1 Singapore GP

Marina Bay Street Circuit

Viaplay

F1 USA GP

Circuit of The Americas

Viaplay

F1 Mexico GP

Hermanos Rodriguez

Viaplay

F1 Brasil GP

Jose Carlos Pace

Viaplay

F1 Las Vegas GP

Las Vegas Strip

Viaplay

F1 Qatar GP

Lusail International Circuit

Viaplay

F1 Abu Dhabi GP

Yas Marina Circuit

Viaplay

Formel 1 på TV

Er det Formel 1 som står ditt hjerte nærmest, kan du følge hver eneste løpshelg på V Sport 1. Hver helg sendes de offisielle treningene, kvalifiseringen og selve løpet på kanalen. Alle løpene dekkes med kommentator og racerfører Atle Gulbrandsen og hans team av eksperter. Og hos oss i Strim har vi selvsagt V Sport-kanalene inkludert med alle sportstilleggene våre.

Er du interessert i motorsport i verdensklassen?

Med V sport-kanalene og Strim kan du se Formel 1, Formel 2, Formel 3, DTM Nascar, MotoGP, W Series, IndyCar, Porsche Supercup og V8 Supercars.

Ofte stilte spørsmål rundt Formel 1

 • Hvilken kanal går Formel 1 på?

  I Norge sendes Formel 1 på TV-kanalen V sport 1. V sport-kanalene er inkludert i tilleggene alle sportstilleggene våre, inkludert Sporskanaler, Sport Basis, Viaplay Total og Sport Premium.

 • Hvem er Formel 1-kommentator i Norge?

  I Norge er det Atle Gulbrandsen, Hennig Isdal og Stein Pettersen som er Formel 1-kommentatorer og -eksperter.

 • Hvordan streame Formel 1?

  Formel 1 og Formel 2 kan streames via strømmetjenesten Viaplay eller via TV-kanalen V sport 1. Begge alternativene får du i sportstilleggene Sportskanaler og Viaplay Total med Strim.

 • Hva kan jeg se med Strim?

  Med grunnpakken Strim Litt kan du se de 9 mest sette TV-kanalene med en god blanding av underholdning, nyheter og livvstilsprogrammer.

  Med grunnpakkene Strim Mye og Strim Mest får du film og serier fra TV 2 Play, Viaplay, Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og FilmFavoritter. Du får selvfølgelig også de viktigste TV-kanalene og et stort utvalg av det som har gått på TV de siste syv dagene i TV-arkivet.