Ofte stilte spørsmål om HBO Max

• Hvordan får jeg tilgang?

Første gang du skal se noe fra HBO Max må du aktivere tilgangen. Det gjør du heldigvis bare én gang, etterpå er det bare å fråtse i filmer og serier.

Du aktiverer fra "strømmetjenester" på Min konto. Under aktiveringen oppretter du en egen bruker til HBO Max med e-post og passord. Har du konto fra før, se neste punkt.

Vi anbefaler deg å aktivere tilgangen til abonnementet via Strim, ikke HBO Max sin egen app eller nettside.

Når du har aktivert tilgangen må du logge inn i HBO Max med e-posten og passordet du lagde deg tidligere. Du logger deg inn som en helt vanlig kunde, du skal ikke velge "registrer eller logg inn via leverandør". Etterpå er det bare å finne det du vil se i Strim-appen, og vi tar deg sømløst over i HBO Max for å spille av innholdet.

Har du problemer med aktivering? Spør chatboten vår, den hjelper deg. Du finner den nede til høyre på denne siden.

• Innlogging HBO Max

Før du skal logge inn må du først ha aktivert tilgangen til HBO Max. Les mer om hvordan du gjør dette under "Aktivering". Har du allerede aktivert, logger du inn på HBO Max sine flater som en vanlig kunde. Ikke velg "registrer eller logg inn via leverandør". For å logge inn bruker du samme brukernavn og passord du la inn når du aktiverte tilgangen.

Fungerer det ikke?
    Velg "glemt passord" på innloggingssiden hos HBO Max og skriv inn e-posten du brukte for å aktivere tilgangen. Da får du tilsendt en e-post hvor du kan opprette ett nytt passord. Husk å sjekke søppelpost-mappen. Kommer ikke e-posten, ta kontakt med kundeservice for videre hjelp.

• Jeg har allerede et abonnement hos HBO Max, hva gjør jeg?

Det er dumt å betale for mye. Har du HBO Max inkludert hos Strim er det lurt å si opp abonnement ditt hos HBO Max for å unngå å betale dobbelt.

NB! Har du en HBO Max-konto opprettet i utlandet vil du ikke kunne aktivere denne mot Strim.

• Hvorfor må jeg laste ned HBO Max-appen for å se innhold fra HBO Max?

For å vise deg det du vil se fra HBO Max er vi avhengig av det vi kaller for app-hopping. Det betyr at du bruker appen vår til å finne det du vil se, men selve avspillingen skjer ved at du "hopper" over til HBO Max. Dette skjer helt automatisk altså, du trenger ikke gjøre noe annet enn å trykke på play.

Første gangen du skal "hoppe" over i annen app må du ha lastet ned appen på enheten din. Du må ha logget deg inn og i tillegg ha aktivert tilgangen din. Etterpå skal ting mer eller mindre gå av seg selv.

• Hvor mange kan se på HBO Max samtidig?

Du kan strømme fra HBO Max-appen med 3 enheter samtidig. Her kan du lese mer om hvor mange som kan bruke Strim-appen samtidig.

• Kan jeg se HBO Max i utlandet?

Jada, HBO Max kan du se så lenge du er innenfor EU/EØS. Det som ikke er mulig er å aktivere tilgangen via Strim når du er i utlandet, det må gjøres fra Norge.

• Kan jeg laste ned innhold offline?

Ja, med HBO Max-appen kan du laste ned innhold og se det offline senere. Perfekt for hytteturen eller barna i baksetet.

Trøbbel, eller lurer du på noe annet?

Vi kan hjelpe deg! Chatboten vår er på jobb hele døgnet og kan fikse. Du finner den nede til høyre på denne siden. Klarer dere ikke å løse det sammen kan du i åpningstiden vår be chatboten om å sette deg over til et menneske.