NRK TV - norsk historie rett i stua

Når NRK TV ble lansert i 2003 fikk hele Norge tilgang til et fantastisk bibliotek av norsk TV-historie. Og vi her i Strim er så takknemlige for det.

Else Kåss Furuseth ser mot kamera mens hun ligger i et badekar full av ostepop med en smultering i hånda.
Alt innhold fra NRK TV

Integreringen av innholdet fra NRK med Strim gir deg enkelt tilgang til innholdet du finner i NRK TV.

Ett søk for alt innhold

Få full oversikt over innholdet fra strømmetjenester og TV-kanaler inkludert i TV-pakken din.

Direktesendt sport

Vi fremhever all sport på NRK direkte i appen vår, så du enkelt finner det du vil se.

Dette får du med NRK TV

Titusenvis av titler

NRK TV er NRKs massive TV-arkiv hvor det er samlet over 90 000 titler, og nesten 30 000 programmer som tidligere har vært utilgjengelige som NRK-klassikerne Lille Lørdag, Fleksnes, Brødrene Dal og dramaserien Vestavind.

Et stort utvalg av ekstramateriale

NRK legger inn mesteparten av innhold de har rettigheter til, som betyr at du kan finne både nasjonalt og internasjonalt innhold som den mye omtalte dokumentaren Framing Britney Spears utgitt av The New York Times Presents. Programmer som produseres av NRK, ligger i hovedsak alltid på nett, mens innkjøpte programmer er da tilgjengelig i NRK TV i en begrenset periode.

Ofte stilte spørsmål om NRK TV

 • Hva koster NRK TV?

  NRK TV er gratis for hele Norge. Vi gjør det bare hakket enklere for deg ved å samle innholdet til NRK TV i samme tjeneste som resten av underholdningen din.

 • Er ikke NRK på Strim?

  Vi ønsker oss NRK-kanalene, men enn så lenge har vi dessverre ikke integrert i appen vår. Derimot desker vi alt innhold fra NRK-kanalene og NRK TV, og du kan søke på alt NRK-innhold med Strim søket. Om du vil se noe på NRK, hopper vi deg rett inn i NRK-appen hvor selve avspillingen av innholdet skjer.

 • Hvor finner jeg NRK?

  Du finner NRK-kanalene og NRK sitt arktiv i søket til Strim. Finner du noe du vil se, hopper vi deg til NRK-appen hvor selve avspillingen av programmet skjer. Vi ønsker oss NRK-kanalene integrert i appen vår, men i mellomtiden løser vi det med app-hopping.

 • Hvordan får jeg NRK TV på TV-en min?

  Dersom du har en Apple TV, Android Boks eller en Smart TV, kan du laste ned NRK TV-appen på disse enhetene. Dersom du har en Chromecast kan du laste ned NRK TV-appen på mobilen eller iPaden og caste det derfra.

  Du må ikke ha Strim for å få NRK TV, vi bare gjør ting litt enklere for deg.