BritBox - 2000 timer med britiske kvalitetsserier

BritBox er et britisk samarbeid mellom BBC og ITV, som er to av de sterkeste aktørene i det britiske markedet. Kos deg med britiske serier i kategoriene krim, komedie og drama, alle med kvalitetsstempelet som følger med gode, britiske serier.

Profil av to kvinner og to menn som ser mot venstre med Hope Street i forgrunnen. Blå himmel i bakgrunnen med noen bygninger.
Inkludert med Strim

BritBox er inkludert kostnadsfritt i nesten alle TV-pakkene våre.

Samlet på ett sted

Se innholdet samlet på ett sted hos oss, så du enkelt finner frem.

Gode anbefalinger

Strim samler strømmetjenester så du får relevante anbefalinger.

Litt rimeligere

TV-kanaler og strømmetjenester på ett sted blir litt rimeligere for deg.

Dette får du med BritBox

Mer underholdning

BritBox har over 2000 titler fra to av de sterkeste britiske aktørene når det gjelder britisk film og serier. Det blir det mye bra underholdning av. Her finner du de mest kjente britiske komediene og seriene fra BBC og ITV, samt masse originalt innhold fra BritBox.

Britisk krim på sitt aller beste

Strømmetjenesten har noe av det beste innenfor britisk krim, og det sier litt. De beste krimseriene har en uhyggelig evne til å øke pulsen vår ved å servere oss mord, kaos og mystikk en godt og blandet porsjon på TV-skjermen.

Tørr, vittig og mørk humor

Den britiske humoren er litt annerledes enn amerikanske komedier. Men det er akkurat det som gjør de så ekte og forfriskende. Liker du å le? Da bør du sjekke ut britiske komiserier. Her finner du klassikerne du elsker og fantastiske nyere titler du absolutt bør sjekke ut om du liker å le godt.

Gode britiske filmer

Mange av storfilmene fra BritBox er proppfulle av artige og stilige aksenter, og storslåtte engelske landsbyer. Du får filmer i sjangrene drama, komedie, action og thriller som passer perfekt for de kveldene du vil senke skuldrene litt.

Ofte stilte spørsmål om BritBox

 • Hva er BritBox?

  BritBox er et samarbeid mellom de britiske aktørene BBC og ITV. Strømmetjenesten inneholder alt fra kritikerrost drama og krim til komedier og dokumentarer.

 • Hva koster BritBox?

  Som egen strømmetjeneste koster BritBox 89 kr/mnd. eller 699 kr/år for BritBox i Norge. Med Strim får du alt innhold fra BritBox inkludert i alle abonnementer utenom Strim Mye.

 • Hvordan se BritBox i Norge?

  Alt innholdet til BritBox strømmes via TV 2 Play-appen. Du finner alt innholdet i Strim-appen, eller du kan bruke søket vårt for å finne det du vil. Da får du også med alt relatert innhold fra våre andre strømmetjenester.

 • Hvordan se BritBox på TV 2 Play?

  Alt innholdet til BritBox ligger allerede i TV 2 Play-appen. Strim samler alt dette innholdet, og enda mer britisk innhold, for deg på ett sted.