BBC Nordic+ - faktabasert kvalitetsunderholdning for de nysgjerrige

BBC Nordic+ samler skreddersydd innhold av britiske tv-serier for det nordiske markedet. Tjenesten lar deg dykke dypere ned i temaer du er interessert i innenfor vitenskap, natur, kunst, kultur, reise og historie.

En apekatt og flere andre dyr fra Afrika satt sammen i collage med en sepia tone i hele bildet.
Inkludert med Strim

BBC Nordic+ inkludert kostnadsfritt i Strim Mest.

Samlet på ett sted

Innholdet samles i appen vår og lar deg lett finne det du vil se.

Bedre anbefalinger

Strim samler strømmetjenester så du får relevante anbefalinger.

Tilpasset norden

Tilpasset nordisk marked og plukkes utelukkende fra det vi vil se mer av.

Dette får du med BBC Nordic+

Ny kanal og ny strømmetjeneste

Den nye lineære kanalen BBC Nordic tar håndplukket innhold for det nordiske markedet fra TV-kanalene BBC Brit og BBC Earth og samler det i en ny kanal. Denne erstatter BBC Brit og BBC Earth i Norge.

Strømmetjenesten BBC Nordic+ går mer i dybden rundt relevante temaer, og lar deg finne nye favoritter basert på det du liker å se.

En enklere vei til innholdet du liker

BBC har gjort hjemmeleksene sine. De har tatt data fra årevis av nordiske seervaner og håndplukket innhold som vi her i nord liker å se på. Dette gir oss et saftig utvalg av smarte faktabaserte programmer og velkjente favorittprogrammer, som QI og The Graham Norton Show. Strim samler disse programmene i tjenesten vår og kan gi deg anbefalinger basert på det du har sett og liker, så du finner nye favoritter lettere enn noen gang.

Underholdning for alle

Liker du dokumentarer, historie eller reise? Liker du kunst og musikk? Eller kanskje du liker matlaging og talkshows? Det er det sannsynlig at du finner både gamle og nye favoritter her.

Ofte stilte spørsmål om BBC Nordic+

 • Hva er BBC Nordic+?

  BBC Nordic+ er en strømmetjeneste fra britiske BBC med innhold som er håndplukket for det nordiske markedet. Tjenesten vil ha et stort utvalg av kjente britiske serier og programmer fra BBC, med ekstra underholdning som dykker enda dypere ned i temaer du liker best.

 • Hva kan jeg streame med BBC Nordic+?

  BBC Nordic+ vil la deg som seer dykke dypere ned i innhold fra BBC og den lineære TV-kanalen BBC Nordic. Strømmetjenesten vil ha håndplukket innhold med temaer som kunst, kultur, reise, historie, dokumentarer og musikk. Her kan du se samme type programmer som BBC Brit og BBC Earth i Norge, men med mange helt nye satsningsområder.

 • Hvor mye koster BBC Nordic+?

  Strømmetjenesten BBC Nordic+ vil være inkludert med de aller fleste Strim-abonnementer, helt uten ekstra kostnad. Her kan du se hvilke abonnementer det gjelder.

 • Hva er BBC Nordic?

  BBC Nordic er en ny lineær TV-kanal som erstatter BBC Brit og BBC Earth. BBC Nordic ble lansert i hele Norden 17. april og du får den med alle Strim-abonnementer som hadde tilgang til BBC Brit og BBC Earth.

 • Er det nytt innhold på BBC Nordic og BBC Nordic+?

  BBC Nordic og BBC Nordic+ vil ha en stor mengde kjente og kjære programmer fra BBC. Ved lansering er dette noen av de største titlene som vil være tilgjengelige, men nye titler vil hele tiden bli lansert:

  • Louis Theroux Interviews...
  • The Great British Bake Off (series 8)
  • Life Below Zero (series 10)
  • Michael McIntyre’s Big Show (series 5)
  • Live at the Apollo (series 17)
  • The Graham Norton Show (series 30)
  • QI (series 21)
 • Hva kan jeg se med Strim?

  Med grunnpakken Strim Litt kan du se de 9 mest sette TV-kanalene med en god blanding av underholdning, nyheter og livvstilsprogrammer.

  Med grunnpakkene Strim Mye og Strim Mest får du film og serier fra TV 2 Play, Viaplay, Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og FilmFavoritter. Du får selvfølgelig også de viktigste TV-kanalene og et stort utvalg av det som har gått på TV de siste syv dagene i TV-arkivet.