Kundenytte

Byttet til TV-pakke hos Strim og sparte penger

Magnus Forssell (57) og sønnen Carl-Magnus Forssell (26) var begge på utkikk etter noe enkelt som dekket behovet deres for både sport, TV-kanaler og strømming. Etter å ha saumfart tilbudene der ute landet begge på en TV-pakke fra Strim. 

4. mai 2023 • 2 minutter lesetid
Mann sitter i sofa og ser Strim på TV som henger på veggen foran han.

Sparer penger ved å kutte tjenester

Far og sønn Forssell er begge glad i en god TV-kveld, enten det er med en av seriene de følger med på eller en viktig kamp de ser sammen. Men for å få med seg alt krever det mer enn ett abonnement. Magnus innrømmer at han slet med å holde oversikten.

– Jeg og samboeren hadde Viaplay, TV 2 Play, Discovery, vanlig TV-pakke og hun hadde også enda et abonnement av noe slag. I tillegg var det et abonnement gjennom bredbåndsleverandøren vår, som det følger med en dekoder til. Det ble så mange tjenester at jeg nesten ikke hadde oversikt over hva vi faktisk betalte for, sier Magnus.

Han forteller at de lenge hadde vurdert å kutte ned på alle løsningene, spesielt på grunn av pengebruken.

– Det er dyrt å betale for så mange forskjellige tjenester. Derfor har jeg vært på utkikk etter et rimeligere tilbud som ikke går på bekostning av det jeg vil se. Det føler jeg at jeg endelig har funnet. Det er både samboeren og lommeboka fornøyd med.

Carl Magnus Forssell (26) er godt fornøyd foran kamera

Samlet sporten med TV-pakka

Også sønnen, Carl-Magnus, satt på et sammensurium av abonnementer, regninger og passord. Da Eliteserien ble en del av Strims TV-pakke fikk både han og faren øynene opp for muligheten til å samle sport, TV-kanaler og strømmetjenester under ett til en billig penge.

– Jeg hadde allerede hørt om Strim og visste at de hadde gode priser på TV-pakker. Da jeg så at man kunne kombinere flere ligaer med andre strømmetjenester og TV-kanaler jeg liker, var jeg solgt.

Mann ser på telefon som viser hjemskjermen til Strim

Enkelt å bytte til Strim

Valget falt dermed på Sport Premium-pakka til Strim, hvor det mest populære av sport, TV-kanaler og strømmetjenester er samlet på ett sted, med én regning, uten bindingstid og uten dekoder. Forssellfamilien sparer også penger på å si opp de andre tjenestene de har betalt separat tidligere. Ikke dumt?

Carl-Magnus forteller at han er godt i gang med Strim, og så langt er han veldig fornøyd.

– Strim er helt genialt! Det er enkelt å navigere seg rundt i appen, alt er veldig oversiktlig. Jeg liker spesielt godt sportsmenyen, der er det et godt utvalg. Nå ser jeg for eksempel mye på hockey mens jeg lager middag.

Magnus synes også overgangen til Strim var overraskende enkel, selv for en som ikke anser seg som spesielt teknisk kyndig.

– Samboeren min er den tekniske og digitale av oss, men det var såpass god informasjon fra Strim at jeg fint klarte å sette det i gang selv, både på TV-en og på mobil. Nå bruker jeg Strim til alt jeg ser på, og vi merker allerede at det har blitt billigere etter at vi fikk sagt opp andre, overflødige abonnementer.