Sport

Drømmesommer for sportsinteresserte

Sommeren 2024 er et eldorado for deg som er sportsinteressert med store sportsbegivenheter på rekke og rad. Mange norske utøvere skal i ilden, og flere av dem har store medaljesjanser. Vi har samlet alle øyeblikkene du ønsker å få med deg.

5. juni 2024 • 3 minutter lesetid
Collage av ulike sportsarrangementer, tennis, sykling, friidrett, golf og OBOS-ligaen.

Dette skjer i juni

DatoTidHva som gårStedKanal

Fotball-EM (14. juni - 14. juli)

Tyskland

TV 2 Play

F1 Barcelona GP

Barcelona-Catalunya

Viaplay Total

Tour de France (29. juni til 21. juli)

Frankrike

Max

F1 Østerrike GP

Red Bull Ring

Viaplay Total

Hvor mange gull tar vi i EM i friidrett?

Fra 7. til 12. juni var det EM i friidrett i Roma med flere norske medaljekandidater. Mesterskapet ga oss tre norske europamestre og fire gullmedaljer, Jakob Ingebrigtsen på 5000 meter og 1500 meter, Karoline Bjerkeli Grøvdal på halvmaraton og Karsten Warholm på 400 meter hekk. Karoline Bjerkeli Grøvdal tok også en sølvmedalje på 5000 meter og Sander Skotheim tok sølvmedaljen i mangekamp. Gratulerer så mye!

Norske Uno X i Tour de France

Lørdag 29. juni går startskuddet for årets Tour de France. Denne gangen starter det hele i Firenze i Italia. Etter fire knallharde uker på sykkelsetet blir det spennende å se hvor høyt opp på resultatlisten Uno X og Alexander Kristoff klarer å komme. Tour de France avsluttes søndag 21. juli. Her finner du komplett sendeskjema for Tour de France 2024.

Dette skjer i juli

DatoTidHva som gårStedKanal

Start Wimbledon (1. juli til 14. juli)

England

Max

F1 Silverstone GP

Silverstone Circuit

Viaplay Total

Finale Wimbledon

England

Max

Finale fotball-EM

Tyskland

NRK1

The Open Championship (18. juli til 21. juli)

Skotland

Viaplay Total

F1 Ungarn GP

Hungaroring

Viaplay Total

De Olympiske leker Paris 2024 (26. juli - 11. august)

Paris

Max

F1 Belgia GP

Spa-Francorchamps

Viaplay Total

En revansjesugen Casper Ruud

I juli er det mye på programmet. Det starter med Wimbledon, hvor Casper Ruud forhåpentligvis har planer om å gjøre det bedre enn i fjor, da han overraskende røk mot 142-rankede Liam Broady. Formen og resultatene til Ruud har bare gått oppover siden den gang, så vi har tro på en bra plassering i år.

Kan Hovland vinne British Open?

The Open Championship, bedre kjent som British Open, går av stabelen 18. til 21. juli. Mange med oss har stor tro på Viktor Hovland i både denne golfturneringen og i de Olympiske leker Paris 2024.

Flere norske medaljesjanser i de Olympiske leker Paris 2024

Fredag 26. juli er det endelig klart for de Olympiske leker i Paris, hvor vi selvfølgelig håper på flere store høydepunkter sett med norske øyne. I tillegg til Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen med flere i friidrett, setter vi også vår lit til både håndballjentene og håndballgutta, for ikke å glemme superduoen Anders Mol og Christian Sørum i sandvolleyball.

Tre sportsbilder med bilder av ulike øvelser, OL, OBOS-ligaen og Formel 1

Få med deg alt på ett sted med Strim

Hvilken TV-pakke har du i dag? Er du interessert i sport og vil ha med deg mest mulig av sommerens mange begivenheter, kan det være mye å spare på å bytte til Strim. Da får du en fullverdig TV-pakke gjort enkelt og rimelig. Her er det bare å velge og vrake i store sportsbegivenheter hele sommeren. Tilgangen til alle opplevelsene får du enklest med Strim.