Illustrasjon for Beijing 2022 fra Eurosport og TVNorge via Strim

Dette er høydepunktene fra de Olympiske vinterleker Beijing 2022

Vi håper på masse spenning og norske triumfer under de Olympiske vinterlekene. Her får du en oversikt over høydepunktene som vises på TVNorge og Eurosport Norge via Strim.

Selv om det er sju timers tidsforskjell mellom Norge og Beijing, så sendes fortsatt flere øvelser til relativt gunstige TV-tider her hjemme. Mange av de populære, nordiske øvelsene, som f.eks. langrenn, hopp eller kombinert, sendes på morgenkvisten eller på formiddagen norsk tid. Discovery Networks, med TVNorge og Eurosport i spissen, sitter på rettighetene til TV-sendingene frem til 2024. Disse kanalene vil ha fokus på øvelser med norske medaljehåp og ledes av kjente profiler fra TVNorge.

Medaljeoversikt

Det var mye spekulasjoner før de Olympiske vinterleker Beijing 2022 om hvor mange medaljer Norge skulle ta. Til tross for skyhøye forventninger hadde Norge et helt fantastisk resultat. Vi tok hele 16 gullmedaljer, 8 sølvmedaljer og 13 bronsemedaljer. Med dette toppet Norge medaljeoversikten med hele 37 medaljer. Tyskland kom inn som nummer to med 12 gullemdaljer, Kina med 9 gullmedaljer, USA med 8 gullmedaljer og Sverige med 8 medaljer.

Fantastisk innsats av den norske troppen!