Kundenytte

Med TV-pakke fra Strim får du mest verdi for pengene

Det er lite som er bedre enn å finne yndlingsplassen i sofaen, slenge beina på bordet og se på TV. Men har du egentlig kontroll på hva du betaler for TV-pakka?

27. juni 2023 • 2 minutter lesetid
Animert bilde av penger i en popcorn bøtte

I snitt bruker vi nordmenn over 7000 kroner i året* på å se favorittprogrammene våre. Men hvorfor må det være så dyrt? Strim er en norsk TV-distributør som gjør TV-hverdagen rimeligere og enklere. Nylig ble Strim kåret til distributøren med Norges mest fornøyde TV-kunder av EPSI.

Se TV uten dekoder eller parabol

Det geniale med Strim er at TV-kanalene og strømmetjenestene er samlet på ett sted. Det gjør det rimeligere for deg, og TV-kveldene dine blir enklere. For å bruke Strim og alle TV-kanalene du er vant til, trenger du ikke noe annet enn internett.

Du kan dermed kvitte deg med parabolantennen, dekoderen og annet ekstrautstyr.

Med Strim kan du streame du det du vil se fra både mobilen, nettbrettet og datamaskinen din, eller om du vil se det rett på TV-en.

En bonus er at du også står helt fritt til å beholde bredbåndsleverandøren du har, eller om du vil bytte til en annen.

Ulike pengesedler er stappet ned i en glasskrukke på kjøkkenbenken

Spar penger på TV-pakka

I tillegg til de mest populære TV-kanalene som TV 2 Direkte, NRK, TVNorge, TV3 og 28 andre kanaler, får du også sju strømmetjenester inkludert.

Siden nordmenn i snitt betaler for nærmere tre strømmetjenester** i tillegg til TV-pakka og dekoder, er det penger å spare når du bytter til Strim.

En annen fordel er at du kun får ett trekk på kontoen å forholde deg til. Og når du får nytt bankkort, trenger du bare oppdatere betalingsinformasjon ett sted. Enklere blir det ikke!

Med Strim får du blant annet HBO Max, Viaplay, TV 2 Play og SkyShowtime. Er du glad i sport, kan du se Eliteserien, Toppserien, Premier League, UEFA Champions League, Tour de France, Formel 1 og 2, og det aller meste av vintersport gjennom å enkelt legge til en sportspakke i abonnementet ditt.

Ta med deg Strim der du er

Siden du kun trenger internett for å bruke Strim, kan du ta med deg TV-pakka på ferie både i Norge og utlandet. Du kan bruke Strim når og hvor som helst så lenge du har nett i EU og EØS.

Alt i alt – Strim er TV akkurat som du kjenner det. Vi har bare gjort det enkelt, oversiktlig og tilgjengelig for deg.

Og det beste – sjansen er stor for at du sparer penger!

*Kilde: Mediavision, april 2023

**Kilde: Aftenposten.no