Serier

Dette vet vi om sesong 2 av 1923

Igjen så ble vi hekta på en serie fra Yellowstone-universet. Nok en gang er det Taylor Sheridan som står bak en suksessoppskrift fra Yellowstone-universet.

Vibeke • 4. juli 2023 • 3 minutter lesetid

Vi er bortskjemte med gode serier. Spesielt fra Taylor Sheridan, mannen bak Yellowstone, Mayor of Kingstown, 1883, Tulsa King og mye annet snadder. Sist ut i rekken er 1923, nok en spin off-serie fra Yellowstone-universet.

For en tid tilbake skrev vi en artikkel om hva serien handler om, den kan du lese her. Husk at det er flust av spoilere i denne artikkelen, så ha det i bakhodet før du klikker deg videre.

Når kommer sesong 2 av 1923?

Som vanlig holder Paramount kortene tett til brystet når det gjelder premieredato. Dessverre ble serien påvirket av streiken som rammet Hollywood i år. Vi forventet at serien ville dukke opp på slutten av året, men vi må antagelig vente til 2024 før vi får et gjensyn med serien.

Hvor mange episoder er det i sesong 2?

Ryktene sier at det blir åtte episoder av sesong 2 av 1923. Dette er foreløpig ikke bekreftet av Paramount selv.

Harrison Ford og Helen Mirren i 1923

Hva skjer i sesong 2?

Den andre sesongen er antagelig fortsatt i produksjon, så det er vanskelig for oss å vite hva som skjer på sett.

Med den noe anspente avslutningen på sesong 1 ferskt i minne, kan vi bare tenke oss hva som vil skje i sesong 2 av 1923.

Vi forlot Montana og Dutton-familien i en ganske så dyster stemning. Familien stod i en pågående, og ganske så voldsom krig med en illsint, lokal sauebonde. I tillegg til en økonomisk krise. Den lokale, og ganske dystre, businessmannen Donald Whitfield har nettopp betalt ranchens eiendomsskatt. Dermed har han hele ranchen og familien i sin hule hånd. Med mindre Dutton-familien klarer å betale han tilbake og kjøpe han ut. Hvordan de skal klare dette, blir nok en av de pressende sakene i sesong to.

I tillegg blir nok godeste Spencer en avgjørende person i sesong to. Sesong 1 avsluttes med at Cara leser et av brevene hun har sendt til Spencer. Nå avhenger hele familiens arv av hvordan han håndterer krisen når han endelig ankommer Montana med sin Alex. Et par som vi forøvrig elsker! Her har castingen vært spesielt god.

Hvem spiller i sesong 2?

Mange av skuespillerne fra sesong 1 er heldigvis med videre. Men klok av skade gjelder det å ikke ha et favorittstempel på noen av karakterene. Litt Game of Thrones-stemning, der altså.

Her er de vi vet vil dukke opp i sesong 2 av 1923:

  • Harrison Ford som Jacob Dutton
  • Helen Mirren som Cara Dutton
  • Brandon Sklenar som Spencer Dutton
  • Julia Schlaepfer som Alexandra Dutton
  • Robert Patrick som Sheriff William McDowell
  • Michell Randolph som Elizabeth Strafford
  • Jerome Flynn som Banner Creighton

Kommer det flere sesonger av 1923?

I et intervju Brandon Sklenar gjorde med the Hollywood Reporter, sier han at sesong 2 er seriens siste. Han sier også at serien vil “konkludere” i sesong 2, med mindre noe spesielt skjer.

Taylor Sheridan har også uttalt at sesong 2 er den siste halvdelen av sesong 1.

Dette er foreløpig ikke bekreftet av Paramount selv.