Formel 1 bilder på rekke klare til start. Se Formel 1 på TV med V Sport via Strim.

Se alle løpene fra Formel 1 og Formel 2 på Strim

Formel 1 er det mest spektakulære motorsport har å by på, så det er ikke uten grunn at her til lands følger flere av oss med på Formel 1 enn noen annen motorsport.

Fordelen med å ha Formel 1 med Strim

I tillegg til opp til 41 linjære TV-kanaler og 5 markedsledende strømmetjenester er det mange fordeler med å bytte til Strim.

Følg alle løpene fra Formel 1-sirkuset

Få tilgang til alle V sport-kanalene

Se løpene i opptak dersom du går glipp av et

Begynn å se Formel 1 umiddelbart etter bestilling

Se MotoGp, IndyCar, NASCAR, australske SuperCars og Dennis Olsen i DTM

All motorsport samlet på ett sted

Formel 1 på TV

Formel 1 er mer populært enn noensinne og TV-tallene har aldri vært høyere for den legendariske motorsporten. Med Strim følger vi det internasjonale sirkuset gjennom sesongen som strekker seg fra mars til november. I over 370 km/t suser verdenskjente førere gjennom verdens raskete racerbaner bare centimetere over bakken i de råeste kjøretøyene du kan tenke deg.

Se Formel 1 med V sport hos Strim

Dette er noen av de råeste sportskanalene på markedet. Hvis du digger sport, må du ha V sport-kanalene tilgjengelig. Disse kanalene gir deg tilgang til en bred og omfattende dekning av hvert eneste Formel 1-løp gjennom sesongen.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvilke sportskanaler får jeg med Strim?

  Med våre to sportstillegg, Sport Basis og Sport Premium, kan du se utrolige mengder med sport fra alle verdens hjørner. Du får blant annet tilgang til alle kampene fra UEFA Champions League og spanske LaLiga med de populære pakkene fra TV 2 Play. I tillegg er selvsagt TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 inkludert.

  Du får også sportskanalene Eurosport 1 og Eurosport N. Her får du blant annet tilgang til golf, tennis og sykkel. Under de Olympiske leker vil også Eurosport-kanalene være stedet å være. Du får også tilgang til alle V sport-kanalene: V sport +, V sport 1, V sport 2 og V sport 3. På disse kanalene kan du følge Formel 1-sirkuset, Dennis Hauger i Formel 2, Bundesligaen og det ypperste av vintersport fra FIS-kalenderen.

  TV3 og V4 er selvfølgelig også inkludert og må også kunne betegnes som sportskanaler. I hvert fall nå og da! TV3 vil i løpet av vintermånedene vise vintersport som langrenn, hopp og kombinert. På V4 kan du få med deg Europe League og Conference League.

  Dersom du velger Sport Premium kan du også se alle kampene i Premier League.

 • Er det forskjell på sportstilleggene?

  Ja. Forskjellen er hovedsakelig Premier League tilgang.

  Sport Basis inneholder sportsinnhold fra TV 2, Eurosport og V sport. Kort fortalt inneholder Sport Basis alle sportsrettighetene vi har å by på - unntatt Premier League.

  Sport Premium inneholder sportsinnhold fra TV 2, Eurosport, V Sport og Viaplay Total. Det betyr at den store forskjellen på Sport Basis og Sport Premium er at Sport Premium inneholder Viaplay Total som gir deg tilgang til Premier League.

 • Hvilken kanal går Formel 1 på?

  I Norge sendes Formel 1 på TV-kanalen V sport 1. V sport-kanalene er inkludert i tilleggene Sport Basis og Sport Premium.

 • Hvordan streame Formel 1?

  Formel 1 kan streames via strømmetjenesten Viaplay eller via V sport 1.

 • Er det gratis prøveperiode?

  Yes, sir – det er gratis prøveperiode på 7 dager. Du må registrere kortet ditt ved valg av abonnement slik at vi kan verifisere at du er over 18 år. Dette har selvfølgelig med sikkerhet å gjøre - både for deg og for oss. Men du kan avslutte akkurat når du selv vil, gjennom hele prøveperioden, uten at det koster deg fem, flate øre.

  Prøveperiode og rabatt gjelder ikke for abonnement i kombinasjon med Sport Premium.

 • Er det noen bindingstid?

  Nope! Strim er helt uten bindingstid. Du kan starte og avslutte Strim akkurat når du føler for det. Og du velger å fortsette med Strim etter at prøveperioden er over, vil du begynne å betale for abonnementet ditt når prøvetiden er over.

Dette får du med Strim

Norges råeste sportsabonnement

Strim samler kremen av fotball, golf, tennis, sykkel, den beste vintersporten og alle løp fra Formel 1- og Formel 2-sirkuset.

 • Eneste stedet med alle kamper fra Premier League, UEFA Champions League og LaLiga
 • Bundesligaen og UEFA Nations League
 • Tour de France og Wimbledon-turneringen
Fire spiller i kamp om ballen mellom Man. United og Tottenham. Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix
Diverse filmer fra ulike strømmeleverandører desket i Strim-appen.

Tusenvis av timer med film og serier

I tillegg til et rått sportsutvalg får du flere av de mest populære strømmetjenestene inkludert. Vi nevner i fleng: HBO Max, Viaplay Film & Serier, Paramount+, Nordisk Film+ og TV 2 Play Film og Serier. Det er enkelt å søke i innholdet, på tvers av TV-kanaler og strømmetjenester.

TV-kanaler over nett

Vi liker TV, så du får også opp til 41 norske og internasjonale TV-kanaler. Se TV på alle skjermer, store eller små, i hele EU/EØS.

Og med det samler vi alt du trenger på ett sted. I ett abonnement.

Strim innhold på illustrert nettbrett og mobiltelefon.