Vi har samlet det beste fra sportens verden

Kamp om ballen i Premier League kamp mellom Watford og West Ham. Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Strim samler sport i verdensklasse fra Viaplay, TV 2 og Eurosport. Slik tilbyr vi markedets kanskje mest komplette sportsabonnement – enklere og mest sannsynlig rimeligere for deg.

Fordelen med å ha sporten du vil se - samlet på ett sted

I tillegg til opp til 41 linjære TV-kanaler og 5 markedsledende strømmetjenester er det mange fordeler med å bytte til Strim.

 • Alle kamper fra Premier League, UEFA Champions League og LaLiga
 • UEFA Nations League og utvalgte kamper fra Eliteserien
 • Alle løp fra Formel 1- og Formel 2-sirkuset
 • Følg nordmenn i vintersportens verden
 • Kremen av golf, tennis og sykkel

Noe du lurer på?

 • Er det forskjell på sportstilleggene?

  Ja. Forskjellen er hovedsakelig Premier League tilgang.

  Sport Basis inneholder sportsinnhold fra TV 2, Eurosport og V sport. Kort fortalt inneholder Sport Basis alle sportsrettighetene vi har å by på - unntatt Premier League.

  Sport Premium inneholder sportsinnhold fra TV 2, Eurosport, V Sport og Viaplay Total. Det betyr at den store forskjellen på Sport Basis og Sport Premium er at Sport Premium inneholder Viaplay Total som gir deg tilgang til Premier League.

 • Jeg vil også se Premier League. Er det mulig med Strim?

  Selvsagt er det mulig å se deilig, engelsk fotball med Strim!

  Hvis du velger Sport Premium på toppen av ditt abonnement, får du tilgang til Viaplay Total og over 380 direktesendte fotballkamper fra verdens mest populære fotballiga. Jada, du leste riktig, 380 direktesendte fotballkamper!

  Du får selvfølgelig også tilgang til ekspertinnhold og intervjuer fra indre bane i England.

 • Hvilke sportskanaler får jeg med Strim?

  Med våre to sportstillegg, Sport Basis og Sport Premium, kan du se utrolige mengder med sport fra alle verdens hjørner. Du får blant annet tilgang til alle kampene fra UEFA Champions League og spanske LaLiga med de populære pakkene fra TV 2 Play. I tillegg er selvsagt TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 inkludert.

  Du får også sportskanalene Eurosport 1 og Eurosport N. Her får du blant annet tilgang til golf, tennis og sykkel. Under de Olympiske leker vil også Eurosport-kanalene være stedet å være. Du får også tilgang til alle V sport-kanalene: V sport +, V sport 1, V sport 2 og V sport 3. På disse kanalene kan du følge Formel 1-sirkuset, Dennis Hauger i Formel 2, Bundesligaen og det ypperste av vintersport fra FIS-kalenderen.

  TV3 og V4 er selvfølgelig også inkludert og må også kunne betegnes som sportskanaler. I hvert fall nå og da! TV3 vil i løpet av vintermånedene vise vintersport som langrenn, hopp og kombinert. På V4 kan du få med deg Europe League og Conference League.

  Dersom du velger Sport Premium kan du også se alle kampene i Premier League.

 • Er det gratis prøveperiode?

  Yes, sir – det er gratis prøveperiode på 7 dager. Du må registrere kortet ditt ved valg av abonnement slik at vi kan verifisere at du er over 18 år. Dette har selvfølgelig med sikkerhet å gjøre - både for deg og for oss. Men du kan avslutte akkurat når du selv vil, gjennom hele prøveperioden, uten at det koster deg fem, flate øre.

  Prøveperiode og rabatt gjelder ikke for abonnement i kombinasjon med Sport Premium.

 • Er det noen bindingstid?

  Nope! Strim er helt uten bindingstid. Du kan starte og avslutte Strim akkurat når du føler for det. Og du velger å fortsette med Strim etter at prøveperioden er over, vil du begynne å betale for abonnementet ditt når prøvetiden er over.

 • Kan jeg bytte abonnement i prøveperioden?

  Jepp! Det kan du. I prøveperioden kan du helt fritt bytte abonnement via Min konto. På den måten kan du enkelt finne ut av hvilken pakke som passer ditt behov best. Høres ikke det greit ut, da? Har du ikke tilgang til noe du vil se kan du enkelt oppgradere til riktig abonnement - enkelt og greit!

  Merk at dersom du bytter til et abonnement som inneholder Viaplay, mister du prøveperioden du er i.

Dette er Strim

Streaming - enkelt og rimelig

Strim er en strømmetjeneste som prøver å gjøre det enklere for deg å nyte god TV-underholdning. Vi har samlet de mest populære TV-kanalene fra inn- og utland, i tillegg til de mest populære strømmetjenestene. Alt på ett sted - med en regning! Det blir enklere og mest sannsynlig rimeligere for deg. Digg, sant?

Tusenvis av timer med film og serier

I tillegg til et rått sportsutvalg får du flere av de mest populære strømmetjenestene inkludert. Vi nevner i fleng: HBO Max, Viaplay Film og Serier, Paramount+, Nordisk Film+ og TV 2 Play Film og Serier. Hos oss er alt søkbart og synlig i én app - slik at du skal slippe å lete så lenge etter gamle eller nye favoritter.

Tradisjonelle TV-kanaler over nett

Vi er også ganske glad i TV, så du får selvfølgelig også 41 TV-kanaler fra norske og internasjonale leverandører.

Så vi gjentar, du får virkelig alt du trenger av underholdning på ett sted.