Endelig noe å spare penger på!

Dyr strøm kan vi ikke gjøre noe med, men dyre TV- og strømmevaner kan du vinke farvel til med Strim. Strim samler strømmetjenester og TV-kanaler på ett sted så det blir enklere og rimeligere for deg.

Animert bilde av penger i en popcorn bøtte

Det er penger å spare dersom du bytter til Strim

Et kakediagram som viser hvor mye penger man kan spare med Strim

TV-abonnementet som folk flest har koster i snitt ca. 600 kroner i måneden*. For mange kan Strim Mye være et bedre og rimeligere alternativ! Strim Mye koster 519 kroner i måneden. Det betyr at du kan spare rundt 1.000 kroner i året på å bytte til Strim!

Betaler du for Max, SkyShowtime eller TV 2 Play på toppen av det hele? Ja, da er det enda mer å spare! Med Strim Mye får du 13 TV-kanaler og 5 strømmetjenester.

Kombinasjonen av TV-kanaler og strømmetjenester varierer noe fra leverandør til leverandør. Derfor blir det som å sammenligne epler og pærer, men man kan trygt si at fruktfatet er større hos oss - til en lavere pris.

*Vi har gjort en sjekk på de største TV-leverandørenes nettsider for et tradisjonelt TV-abonnement. 18.januar 2023 sjekket vi pris, uten tilbud, forutsetninger for kjøp og liknende.

Flere fordeler med Strim

  • Én regning for både TV-kanaler og strømmetjenester
  • Bli så lenge du vil, det er ingen bindingstid hos oss
  • Du trenger kun internett - last ned appen og strøm i vei
Dame som sitter og ser på iPad i badekaret med et stort smil om munnen.