Dette lurer mange på nå

Her har vi samlet spørsmål mange lurer på for tiden.

• Hva skjer med HBO Max?

Den 21. mai slo HBO max og Discovery+ seg sammen og ble til Max!

Strim-kunder med Strim Mye eller Strim Mest får Max Basis med reklame inkludert. Det eneste du trenger å gjøre er og laste ned den nye Max-appen. Logg deg inn med ditt HBO Max brukernavn og passord, så er du klar.

Trenger du mer informasjon? Det finner du her

• Jeg får ikke endret Max-pakken min

HBO Max ble til Max 21. mai, og det ble visst litt start-rusk i maskineriet. Akkurat nå har vi litt trøbbel med oppgradering av Max. Hvis du ikke har fått tilgang til den nye Max-pakken din, anbefaler vi at du gjør dette:

• Åpne www.max.com i en nettleser, aller helst Google Chrome
    • Logg inn med ditt Max brukernavn og passord
    • Finn din Max-aktiveringslink på Min konto, under Strømmetjenester - Max, og følg veiledning der

Dette skal fungere, men kan kreve flere forsøk. Så logg ut, logg inn og klikk på aktiveringslinken til det fungerer.

Du kan sjekke om det fungerte ved å gå til Profil - Abonnement i Max og se om riktig pakke har dukket opp

• Alt du trenger å vite om OL i Paris

De Olympiske leker starter i Paris fredag 26. juli med en åpningsseremoni på Seinen. Men noen øvelser tjuvstarter allerede onsdag 24. juli. I år har vi flere norske utøvere som har gode sjanser til å gi oss smaken av medalje i årets sommer-OL!

Har du Strim Mye eller Mest kan du se alt med strømmetjenesten Max, uansett hvilken Max-pakke du har. For deg som har Strim Litt kan du se alt av friidrett, triatlon og maraton hos NRK TV. Flere av de mest populære øvelsene vises også på TV Norge. Vil du endre til Strim Mye eller Mest for å få med deg alt fra OL, så gjør du det enkelt selv på Min konto.

Sendeskjema for OL

Avslutningsseremonien er søndag 11. august 2024.

• Hvorfor er jeg trukket mer enn vanlig?

Har prisen på TV-pakka økt? Da kan det enten være fordi du har vært på en kampanjepris som nå er over, eller fordi det har vært en prisøkning. 01.06.24 økte vi prisen på pakkene våre, og alle kundene ble informert på e-post i mai.

Men husk at med Strim har du full fleksibilitet. Du kan alltid gjøre endringer og tilpasse TV-pakken din på Min konto på strim.no.

• Tilbyr dere bindingstid om jeg ønsker meg det?

Slik det er i dag så er vi veldig stolte over at vi ikke har noen bindingstid hos oss. Her kan man starte og avslutte avtalen sin slik man selv ønsker.

• Er Disney+ inkludert i TV 2 Play gjennom Strim?

Det er det ikke mulig å legge til Disney+ som et tilleggsprodukt slik det er på TV 2 Play sine egne sider. Så dette må man bestille direkte fra Disney+ om man ønsker og se dette sammen med Strim.

• Jeg skal bekrefte med bank ID, hvorfor er beløpet høyere enn avtalt?

Når du bestiller en TV-pakke må bestillingen bekreftes med Bank ID.

Har du bestilt en TV-pakke med rabatt eller prøveperiode?

Da lurer du kanskje på hvorfor beløpet er høyere enn avtalt. Beløpet du ser er prisen for TV-pakken, etter at kampanjen er over. Det må godkjennes så vi kan trekke deg riktig sum senere. Men ikke vær redd, vi trekker ikke fullt beløp før rabatter eller prøveperiode er over.

• Hvorfor kan jeg ikke endre betalingsløsning om jeg har valgt Vipps?

Det er dessverre ikke mulig å endre betalingsløsning om du først har valgt Vipps. Men vi jobber med å finne en løsning på dette!

• Hva er den billigste og beste internettleverandøren om jeg ønsker meg Strim?

Med Strim har du full valgfrihet! Du kan jo eksempelvis sjekke ut GlobalConnect, OBOS OpenNet eller NextGenTel? Eller ta en titt på Bredbånd.no eller Bytt.no, så blir du kanskje litt klokere.