Dette lurer mange på nå

Her har vi samlet spørsmål mange lurer på for tiden.

 • Hvorfor er jeg trukket mer enn vanlig?

  Vi økte prisen på våre pakker 01.12.23. Har du merket en markant forskjell på prisen du betaler etter dette, så kan det være du har ligget inne med en kampanjepris som nå er over.

  Men husk at med Strim har du full fleksibilitet. Du kan alltid gjøre endringer og tilpasse TV-pakken din på Min konto på strim.no.

 • Jeg skal bekrefte med bank ID, hvorfor er beløpet høyere enn avtalt?

  Når du bestiller en TV-pakke må bestillingen bekreftes med Bank ID.

  Har du bestilt en TV-pakke med rabatt eller prøveperiode?

  Da lurer du kanskje på hvorfor beløpet er høyere enn avtalt. Beløpet du ser er prisen for TV-pakken, etter at kampanjen er over. Det må godkjennes så vi kan trekke deg riktig sum senere. Men ikke vær redd, vi trekker ikke fullt beløp før rabatter eller prøveperiode er over.

 • Hvorfor kan jeg ikke endre betalingsløsning om jeg har valgt Vipps?

  Det er dessverre ikke mulig å endre betalingsløsning om du først har valgt Vipps. Men vi jobber med å finne en løsning på dette!

 • Hva er den billigste og beste internettleverandøren om jeg ønsker meg Strim?

  Du kan sjekke ut GlobalConnect, OBOS OpenNet eller NextGenTel. Eller ta en titt på Bredbånd.no eller Bytt.no, så blir du kanskje litt klokere.

 • Hvorfor kan jeg ikke oppgradere eller nedgradere min pakke?

  Om du ligger inne med en manuell rabatt eller en verdikode, er det ikke alltid man kan oppgradere og nedgradere som man vil, og fortsatt beholde samme rabatt.

 • Hva er mitt HBO Max/Viaplay/TV 2 brukernavn og passord?

  Akkurat nå er det ingen mulighet til å se hvilken e-post du har knyttet opp mot strømmetjenester på våre sider, men ta kontakt med oss på chat så skal vi finne det ut sammen!

 • Kan flere se på Premier League fra samme Strim konto?

  Det er kun en person som kan se Premier League gjennom Viaplay om gangen; men noen av kampene kan ses live gjennom kanalene våre. Så da er det altså mulig å være to stykker som ser på Premier League samtidig.

 • Tilbyr dere bindingstid om jeg ønsker meg det?

  Slik det er i dag så er vi veldig stolte over at vi ikke har noen bindingstid hos oss. Her kan man starte og avslutte avtalen sin slik man selv ønsker.

 • Er Disney+ inkludert i TV 2 Play gjennom Strim?

  Det er det ikke mulig å legge til Disney+ som et tilleggsprodukt slik det er på TV 2 Play sine egne sider. Så dette må man bestille direkte fra Disney+ om man ønsker og se dette sammen med Strim.

 • Er det mulig å kun bestille Premier League fra dere?

  For å kunne se Premier League hos oss må du velge enten Viaplay Total eller Sport Premium som tilleggspakke, med Strim Mye eller Mest i bunnen. Vi har ingen ren TV-pakke som kun gir tilgang til Premier League.