Ofte stilte spørsmål om Viaplay

 • Aktivering av Viaplay

  Første gang du skal se noe fra Viaplay må du aktivere tilgangen. Det gjør du heldigvis bare én gang, etterpå er det bare å fråtse i filmer og serier.

  Du aktiverer fra "strømmetjenester" på Min konto. Under aktiveringen oppretter du en egen bruker til Viaplay med e-post og passord. Har du konto fra før, se neste punkt.

  Vi anbefaler deg å aktivere tilgangen til abonnementet via Strim, ikke på Viaplay sin egen app eller nettside.

  Når du har aktivert tilgangen må du logge inn i Viaplay med e-posten og passordet du lagde deg tidligere. Du logger deg inn som en helt vanlig kunde, du skal ikke velge "registrer eller logg inn via leverandør". Etterpå er det bare å finne det du vil se i Strim-appen, og vi tar deg sømløst over til Viaplay for å spille av innholdet.

  Jeg har Viaplay fra før

  Det er dumt å betale for mye. Har du Viaplay fra før er det lurt å stoppe abonnementet før du aktiverer det på nytt fra Strim. Historikken din følger med over til oss, så lenge du bruker samme e-postadresse som du gjorde hos Viaplay.

 • Innlogging Viaplay

  Første gang du skal logge inn må du først ha aktivert tilgangen til Viaplay. Les mer om hvordan du gjør dette under "Aktivering" Har du allerede aktivert tilgangen logger du inn på Viaplay med samme e-post og passord du opprettet når du aktiverte Viaplay.

  Gjelder det engangskode på Smart-TV, Apple TV eller Android TV, gå til viaplay.no/activate og skrive inn koden du ser på skjermen.

  Fungerer det ikke?
  Velg «glemt passord» på innloggingssiden hos Viaplay og skriv inn e-posten du brukte for å aktivere tilgangen. Da får du tilsendt en e-post hvor du kan opprette ett nytt passord. Husk å sjekke søppelpost-mappen. Kommer ikke e-posten, ta kontakt med kundeservice for videre hjelp.

 • Hvorfor må jeg laste ned Viaplay-appen for å se Viaplay?

  For å vise deg det du vil se fra Viaplay er vi avhengig av det vi kaller for app-hopping. Det betyr at du bruker appen vår til å finne det du vil se, men selve avspillingen skjer ved at du "hopper" over til Viaplay. Dette skjer helt automatisk altså, du trenger ikke gjøre noe annet enn å trykke på play.

  Første gangen du skal "hoppe" over i annen app må du ha lastet ned appen på enheten din. Du må ha logget deg inn og i tillegg ha aktivert tilgangen din. Etterpå skal ting mer eller mindre gå av seg selv.

 • På reisefot?

  Med Viaplay-appen kan du laste ned innhold og se det offline senere. Perfekt for hytteturen eller barna i baksetet.

  Du kan også ta med deg Viaplay på reise, så lenge du er innenfor EU/EØS.

 • Jeg har allerede et abonnement hos Viaplay, hva gjør jeg?

  Det er dumt å betale for mye. Har du Viaplay fra før er det lurt å stoppe abonnementet før du aktiverer det på nytt fra Strim. Historikken din følger med over til oss, så lenge du bruker samme e-postadresse som du gjorde hos Viaplay.

Trøbbel, eller lurer du på noe annet?

Vi kan hjelpe deg! Chatboten vår er på jobb hele døgnet og kan fikse. Du finner den nede til høyre på denne siden. Klarer dere ikke å løse det sammen kan du i åpningstiden vår be chatboten om å sette deg over til et menneske.