Ofte stilte spørsmål om Max

 • Hvordan får jeg tilgang?

  Første gang du skal se noe fra Max må du aktivere tilgangen. Det gjør du heldigvis bare én gang, etterpå er det bare å fråtse i filmer og serier.

  Du aktiverer fra "strømmetjenester" på Min konto. Under aktiveringen oppretter du en egen bruker til Max med e-post og passord. Har du konto fra før, se neste punkt.

  Vi anbefaler deg å aktivere tilgangen til abonnementet via Strim, ikke Max sin egen app eller nettside.

  Når du har aktivert tilgangen må du logge inn i Max med e-posten og passordet du lagde deg tidligere. Du logger deg inn som en helt vanlig kunde, du skal ikke velge "registrer eller logg inn via leverandør". Etterpå er det bare å finne det du vil se i Strim-appen, og vi tar deg sømløst over i Max for å spille av innholdet.

  Har du problemer med aktivering? Spør chatboten vår, den hjelper deg. Du finner den nede til høyre på denne siden.

 • Innlogging Max

  Før du skal logge inn må du først ha aktivert tilgangen til Max. Les mer om hvordan du gjør dette under "Aktivering". Har du allerede aktivert, logger du inn på Max sine flater som en vanlig kunde. Ikke velg "registrer eller logg inn via leverandør". For å logge inn bruker du samme brukernavn og passord du la inn når du aktiverte tilgangen.

  Fungerer det ikke?
  Velg "glemt passord" på innloggingssiden hos Max og skriv inn e-posten du brukte for å aktivere tilgangen. Da får du tilsendt en e-post hvor du kan opprette ett nytt passord. Husk å sjekke søppelpost-mappen. Kommer ikke e-posten, ta kontakt med kundeservice for videre hjelp.

 • Jeg har allerede et abonnement hos Max, hva gjør jeg?

  Det er dumt å betale for mye. Har du Max inkludert hos Strim er det lurt å si opp abonnement ditt hos Max for å unngå å betale dobbelt.

  NB! Har du en Max-konto opprettet i utlandet vil du ikke kunne aktivere denne mot Strim.

 • Hvorfor må jeg laste ned Max-appen for å se innhold fra Max?

  For å vise deg det du vil se fra Max er vi avhengig av det vi kaller for app-hopping. Det betyr at du bruker appen vår til å finne det du vil se, men selve avspillingen skjer ved at du "hopper" over til Max. Dette skjer helt automatisk altså, du trenger ikke gjøre noe annet enn å trykke på play.

  Første gangen du skal "hoppe" over i annen app må du ha lastet ned appen på enheten din. Du må ha logget deg inn og i tillegg ha aktivert tilgangen din. Etterpå skal ting mer eller mindre gå av seg selv.

 • Hvor mange kan se på Max samtidig?

  Det kommer an på hvilket abonnement du har. Med Max Basis med reklame og Max Standard, så er det 2 strømmer inkludert. Med Max Premium får du 4 strømmer.

  Her kan du lese mer om hvor mange som kan bruke Strim-appen samtidig.

 • Kan jeg se Max i utlandet?

  Jada, Max kan du se så lenge du er innenfor EU/EØS. Det som ikke er mulig er å aktivere tilgangen via Strim når du er i utlandet, det må gjøres fra Norge.

 • Kan jeg laste ned innhold offline?

  Det avhenger av hvilket abonnement du har. Med Max Basis med reklame kan du ikke laste ned innhold. Med Max Standard får du 30 nedlastninger, og med Max Premium får du 100 nedlastninger.

Trøbbel, eller lurer du på noe annet?

Trenger du hjelp? Vår chatbot er alltid på vakt og klar til å hjelpe, dag og natt! Du finner den nede til høyre på denne siden. Finner dere ingen løsning sammen, kan du i åpningstiden vår be chatboten om å sette deg over til et menneske.