SkyShowtime - ikonisk underholdning

SkyShowtime tilbyr en unik samling av filmer, serier og underholdning fra noen av verdens største leverandører som Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock med streaming.

To menn og en kvinne står med et kamera med en speilvegg bak dem.
Samlet innhold

Du får alle filmer og serier fra SkyShowtime inkludert med Strim.

Integrert innhold

Alt innholdet fra SkyShowtime er tilgjengelig direkte i Strim-appen.

Ett søk for alt

Finn det du vil se fra TV-kanaler, streaming eller sport raskt.

Helt nytt innhold

Se filmer og serier som ikke har vært tilgjengelig i Norge tidligere.

Dette får du med SkyShowtime

Filmer rett etter premieren

SkyShowtime gir deg filmer fra noen av verdens største filmskapere, fra legendariske filmstudioer som Paramount Pictures og Universal Pictures. Her snakker vi nye filmer som du kan se bare noen måneder etter de har gått på kino, og gamle favoritter som tåler et gjensyn eller tre.

10.000 timer med underholdning

SkyShowtime byr på over 10.000 timer med underholdning. Se store blockbustere fra Hollywood, gamle klassikere og oppdag helt nye favoritter. Du finner garantert filmer og serier som underholder deg i timesvis.

Barne- og familieunderholdning

Med Nickelodeon som en del av SkyShowtime får også de yngre mye nytt innhold å se på. Strømmetjenesten har et stort bibliotek av eksklusive titler i barne- og familiekategorien alle kan glede seg til. Med Dreamworks får du og barna også et stort utvalg animasjonsfilmer, både de som snart kan kalles klassiske, som Shrek, og nye animasjonsfilmer for barn. SkyShowtime er definitivt en tjeneste som gjør at dårlig vær og innedager ikke er så gærent. Det er bare å grave seg ned i sofaen og la seg underholde.

Historier fra det virkelige liv

Er du glad i reality, true crime-serier, dokumentarer og historier fra det virkelige liv? Da finner du garantert noe du liker med SkyShowtime. Et stort utvalg av titler som graver dypere i mystikk, fakta eller hjerteskjærende historier, eller bare noen timer med litt "guilty pleasures" - sett deg ned og få frem popkornet. Kvelden er booket.

Ofte stilte spørsmål om SkyShowtime

 • Hva er SkyShowtime?

  SkyShowtime er en ny strømmetjeneste som samler underholdning fra noen av verdens største studioer som Nickelodeon, Paramount Picture, Paramount+, SHOWTIME, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock.

 • Hva skiller SkyShowtime fra Paramount+?

  I Norden vil SkyShowtime erstatte Paramount+ og ta med seg mesteparten av innholdet inn i den nye tjenesten. Faktisk vil kunder i Norden få tilgang til enda flere filmer og serier fra Universal Pictures, Sky og NBC Universal.

 • Hvilket abonnement trenger man for å se SkyShowtime?

  SkyShowtime er inkludert i Strim Mye og Strim Mest.

 • Hvor ser man innholdet til SkyShowtime?

  Alt innholdet til SkyShowtime ligger allerede i appene våre og på nettsiden vår.

 • Hvor mange strømmer kan man se samtidig?

  I og med at innholdet til SkyShowtime er integrert i Strim sine tjenester, får du tilgang til 2 samtidige avspillinger av SkyShowtime innhold.

 • Får man tilgang til SkyShowtime sin egen app?

  SkyShowtime ser du med Strim sine egne nettsider og apper. Du trenger ikke laste ned en ekstra app for dette innholdet. Caste direkte fra Strim-appen, eller bruk app på smart-TV. Usikker på hvordan du caster til TV? Les hvordan du ser Strim på TV her.