Max - uslåelig underholdning, uansett humør

To strømmetjenester blir til én! Max kombinerer alt du elsker fra HBO Max, inkludert Warner Bros., Cartoon Network, DC-universet og Discovery+. Kombiner alt dette med direktesendt sport har virkelig all underholdning du trenger - uansett humør!

Max logo på en collage av HBO Max og Discovery innholdsbilder.
Mer av det beste

HBO Max og Discovery+ sammen utgjør et massivt bibliotek av kvalitetsinnhold for alle sjangre.

Komplett norsk innhold

Med eksklusivt innhold fra Discovery+, er Strim komplett på norsk innhold.

Full valgfrihet

Med mulighet til å fritt velge Max-abonnement med Strim, styrer du selv kostnad og innholdet ditt.

Dette får du med Max

Mer underholdning

Max byr på underholdning for enhver smak med et mangfoldig utvalg av innhold av ypperste kvalitet, på tvers av alle sjangre og formater, fra WBDs omfattende portefølje av merkevarer som inkluderer HBO, Warner Bros., DC-universet, Discovery, Eurosport, ID og Cartoon Network. På Max finner seerne noen av verdens mest populære filmserier og serieuniverser, som Game of Thrones, Harry Potter, The Big Bang Theory, Looney Tunes, Rick & Morty, Naked and Afraid og 90 Day Fiancé, og mye mer.

Collage av Max serier og filmer som House of the Dragon, Dune, Barbie og Last of Us.

Bedre strømmekvalitet og funksjoner

Max er en strømmetjeneste stinn av kvalitet. Nye funksjoner som forbedrede personlige anbefalinger og søk sikrer deg at du får enkelt tilgang til favorittene dine. Ikke bare får du enkelt tilgang til enda mer underholdning, men også fleksibilitet i kvaliteten du ønsker. Velg abonnement med full HD 1080-oppløsning, eller flesk til skikkelig med full HD eller 4K-oppløsning og Dolby Atmos-lyd (der det er tilgjengelig). HBO Max gir deg krystallklar kvalitet på alle flater, om det er Smart TV, Apple TV, Chromecast, nettbrett eller mobil – i hele EU/EØS.

Underholdning for alle aldre

Hele familien vil få glede av innholdet fra Max. Max gir hele familien underholdning i form av filmer, serier, dokumentarer, masse reality og barneinnhold.

Collage med ulikt innhold fra Max som Wonka, Ninjago, Rick and Morty og Superpets.

Max + Strim = komplett norsk innhold og mer sport

Ikke bare gjør innholdet fra Max oss komplett på norsk underholdning, noe vi synes er skikkelig gøy. Max har også rettighetene til store internasjonale og Europeiske sportsarrangementer som inkludert Grand Slams, Grand Tours og PGA Tour. Og prikken over i-en - alt fra de Olympiske leker Paris 2024 vil du også finne i Max. Snakk om å samle alle godsakene i en boks.

Ofte stilte spørsmål om HBO Max

 • Hva er Max?

  Max er to av Norges mest populære strømmetjenester slått sammen til én. Discovery+ og HBO max slår seg sammen til Max og kombinerer dermed alt du elsker fra HBO Max, inkludert Warner Bros., Cartoon Network og DC-universet, med direktesendt sport og direktekanaler som TVNorge, FEM, REX og Discovery.

 • Er det forskjell på abonnementene fra Max?

  Ja, ved lansering kommer Max ut med tre ulike grunnpakker og ett tillegg med sport.

  Basis med reklame
  Max Basis med reklame er den rimeligste abonnementstypen, men med reklame. Reklameinnslagene vil sømløst integreres i strømmeopplevelsen.

  Standard
  Max Standard har alt innhold i Max og Discovery, men uten reklameinnslag og med offline-muligheter.

  Premium
  Max Premium har det samme innholdet som Standard, er uten reklame, men med flere offline-muligheter og sendinger i 4k-oppløsning og med Dolby Atmos-lyd.

  Sport
  Dersom du har et Max-abonnement, står du fritt til å legge til sport. Discovery sitter på rettighetene til store internasjonale og Europeiske sportsarrangementer som Allsvenskan, Grand Slams, Grand Tours, PGA Tour, og ikke minst de Olympiske leker.

 • Hva er prisen på Max?

  Med Strim Mye og Mest er Max Basis med reklame inkludert i pakken din. Dersom du ønsker, kan du fritt velge å justere dette i Strim til det abonnementet som passer deg best.

  • Justerer du til Standard vil det koste +40kr/mnd.
  • Justerer du til Premium vil det koste +70kr/mnd.
  • Legger du til Sport vil dette koste +50kr/mnd.


  Max vil ikke være tilgjengelig med Strim Litt, og du må ha et Max-abonnement i bunnen for å kunne velge Sport fra Max.

 • Hvordan skaffer jeg meg Max?

  Som Strim-kunde med Strim Mye eller Strim Mest vil Max allerede være inkludert i TV-pakken din. Det vil si at for første gang kan du se alt innholdet fra Discovery+ også med Strim.

 • Er det reklame i Max?

  Max lanserer abonnementet Max Basis med reklame som vil inneholde innslag av reklame. Disse integreres sømmløst i strømmeopplevelsen. Dersom du ikke ønsker reklame, kan du enkelt justere dette på Min konto hos Strim.

 • Hvordan laster jeg ned innhold fra Max-appen?

  Har du abonnementet Max Basis med reklame vil det ikke være mulighet til å laste ned innhold. Offline-muligheter er kun tilgjengelig i abonnementene Standard og Premium.

  Disse kan du endre til på Min konto hos Strim om du ønsker denne funksjonen.