Serier

Veronika - nordisk storsatsing fra SkyShowtime

SkyShowtimes nordiske krimserie Veronika er den nyeste storsatsingen fra SkyShowtime. SkyShowtime har gitt oss fantastiske serier som Yellowstone, Special Ops: Lioness, Tulsa King og Poker Face, så og det er flott å se nordiske serier få et løft. Se alle episodene av denne spennende serien nå.

Erlend • 5. juni 2024 • 3 minutter lesetid
Kvinne og mann ligger i et mørkt vann med røter og blader rundt om henne. Hun ser mot himmelen, han mot henne.
SkyShowtime · 2024 · Krim, Thriller · IMDb 6,1 · 1 sesong

Veronika fra SkyShowtime er et velkomment tilskudd til den voksende rekken av nordisk krim. Handlingen er satt til en sjarmerende svensk landsby hvor Alexandra Rapaport spiller politibetjenten Veronika Gren. En tobarnsmor med et komplisert familieliv og en hemmelig pilleavhengighet. Når hun i tillegg får besøk av en avdød gutt, da nærmer grensen seg raskt.

Veronika må allikevel jobbe med en drapsetterforskning som går dypere enn noen i den svenske småbyen vil tro. To tenåringsjenter dukker også opp drept, og Veronika ser klare sammenhenger mellom drapene. Klarer Veronika nøste opp i mysteriet før morderen slår til igjen?

Serien leder oss gjennom handlingen på en fantastisk måte. Faktisk likner det mer på en spillefilm, hvor scenene får bygge seg skikkelig opp uten å stole for mye på dialog. Sammen oppdager vi de intrikate brikken av puslespillet, som en liten sti av smuler, og måten dette gjøres på fenger skikkelig. Vi er med til slutten!

Se alle episodene nå!

Som Strim-kunde kan du se Veronika og hundrevis av andre spennede krim- og thrillerserier i en app!

Kvinne ligger i et mørkt vann med røter og blader rundt om henne. Hun ser rett opp mot himmelen.

Veronika er skapt og skrevet av Katja Juras og Anna Lindblom (Gåsmamman), og regissert av Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). Rapaport er også medprodusent sammen med produsentene Calle Jansson og Mathias Gruffman hos Bigster.

Med et bunnsolid cast med Tobias Santelmann og Alexandra Rapaport i hovedrollene, og et intrikat mordmysteriet med et snev av det paranormale er dette serien for deg som vil ha noe nytt og spennende som en tjuvstart til påskekrimmen.

Tjuvstart med traileren her: