Serier

Alt du må vite om sesong 4 av True Detective

True Detective har vært serien å strekke seg etter når man skal lage en god krimserie. Serien har fans i hopetall! Og det er ikke så rart. Nå er det endelig klart for en ny sesong, nemlig den fjerde sesongen. Vi oppsummerer det vi vet så langt.

Vibeke • 28. september 2023 • 3 minutter lesetid
Jodie Foster og Kali Reis ser inn i kamera med to lommelykter lysende mot kamera

Faktisk har det gått hele ni år siden vi først fikk stifte bekjentskap med True Detective-universet. Nic Pizzolatto ga oss den første sesongen med den strålende duoen Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

Så kom sesong to med Colin Farrel, Rachel McAdams og Taylor Kitsch. Sesong 2 var, i mange krimfans’ øyne, en skuffelse.

Heldigvis fikk vi sesong tre, med Mahershala Ali i hovedrollen. Da kom serien tilbake til sitt egentlig jeg: med skikkelig kremkvalitet.

True Detective: Night Country

Den fjerde sesongen har fått navnet True Detective: Night Country. Det er jo nettopp dette som er så spesielt (og veldig mange liker serien nettopp på grunn av dette), at seriens sesonger har ulike historier og ulike karakterer.

For oss gjør dette at historien aldri strekkes så langt at det blir dumt, noe som tross alt skjer med en rekke store serieproduksjoner som spyttes ut fra Hollywood. Nye karakterer, nye historier, nye mysterier og ny spenning. En herlig oppskrift på en krimserie som virkelig har kapret millioner seriefans!

Når kommer sesong 4 av True Detective?

Den fjerde sesongen av True Detective har premiere på HBO Max 15. januar.

Hvem spiller hovedrollen i sesong 4 av True Detective?

I hovedrollene finner vi kruttsterke skuespillernavn. Jodie Foster og Kali Reis spiller hovedrollene i den nye sesongen.

Hva handler sesong 4 av True Detective om?

Denne sesongen er lagt til Alaska, USA. Vi følger åtte menn på en arktisk forskningsstasjon. En dag blir alle plutselig borte fra stasjonen. De to etterforskerne må ta på seg jobben med oppdraget lagt til et fiendtlig landskap, med kulde, is og brutale omgivelser. Vi har på følelsen at sjansen for frysninger er stor, på grunn av landskapet, men også historien.

Jodie Foster og Kali Reis i Jodie Foster og Kali Reis i et kaldt vinterlandskap

Hvor kan jeg se True Detective?

True Detective er en krimserie du kan streame på HBO Max. HBO Max er inkludert i de mest populære TV-pakkene fra Strim, både Strim Mye og Strim Mest.

Hvor mange episoder er det i sesong 4 av True Detective?

Det er annonsert seks episoder av den fjerde sesongen av True Detective.

Hvor mange sesonger er det av True Detective?

Hittil er det laget tre sesonger av True Detective, med den fjerde sesongen på trappene. Det er hittil ikke bekreftet en femte sesong.