Underholdning

Ta med deg TV overalt

Har du hytte? Seilbåt? Bobil? Og du er gira på å se TV der du befinner deg? Da kan du enkelt spare hundrevis av kroner i måneden ved å velge en fleksibel og rimelig TV-pakke.

Vibeke • 19. juni 2023 • 2 minutter lesetid
Mann blar seg igjennom innholdet i Strim-appen på nettbrett mens han ligger i en sofa.

Hvis du vil fortsette å se serien du har blitt så hekta på, få med deg underholdning fra favorittkanalene dine eller se sport på hytta, så er heldigvis ikke det så vanskelig. Før snakket vi om flere dekodere, CAM-kort som måtte passe perfekt i TV-en du har på hytta eller en ekstra avgift på fakturaen for TV i flere rom, og ikke noe TV i bobilen. Dette slipper du heldigvis å forholde deg til med streaming-pakke som samler dine favoritter.

Nå kan du få i pose og sekk – og koffert!

En mann og en kvinne sitter i en sofa og ser på TV

Har du internett, har du Strim

Uansett hvor du måtte befinne deg, vil Strim-appen fungere så lenge du har stabil internettilkobling. Dette gjelder i hele EU og EØS, så du kan til og med se norsk TV i utlandet.

I tillegg er alle TV-pakkene fra Strim helt uten binding, slik at du kan lage deg en fleksibel TV-pakke som passer best for deg.

Du kan justere og endre pakken når du vil på Min Konto, som for eksempel å oppgradere til en pakke med mer (eller mindre) sport. Ikke noe problem.

Dette gir deg mulighet til å se nøyaktig den samme underholdningen som du ser hjemme, helt sømløst og enkelt. Derfor slipper du å betale dobbelt for TV på hytta (eller hvor som helst). Er ikke det deilig?

Hvor mange kan streame samtidig?

Det er ikke alltid at hele familien er samlet på ett og samme sted. Derfor er det kjekt å ha kontroll på hvor mange som kan streame samtidig, slik at det ikke blir dårlig stemning. Ingen liker jo å bli kastet ut av en film som nettopp ble skikkelig spennende!

Her er en oversikt over hvor mange som kan streame samtidig:

  • I Strim-appen kan to streame samtidig
  • I HBO Max-appen kan tre streame samtidig
  • I Viaplay-appen kan to streame samtidig (husk at kun én kan streame Premier League dersom du har Viaplay Total inkludert)
  • I TV 2 Play-appen kan en streame samtidig (kan oppgraderes til fire skjermer hos TV 2 Play for 30 kr/mnd.)

Kanskje dette er beste løsning for TV på hytta i sommer?

Dette får du med Strim

Norges råeste sportsabonnement

Strim samler kremen av fotball, golf, tennis, sykkel, den beste vintersporten og alle løp fra Formel 1- og Formel 2-sirkuset. Til en veldig god pris!

  • Eneste stedet med alle kamper fra Premier League, UEFA Champions League, Eliteserien og LaLiga
  • Bundesligaen, OBOS-ligaen og UEFA Nations League
  • Tour de France og Wimbledon-turneringen
TV-skjerm, mobil og nettbrett som viser bredden av sportsinnholdet Strim-appen har.
Skjermbilde av Strim-appen med noe av innholdet tjenesten tilbyr.

Tusenvis av timer med film og serier

I tillegg til et rått sportsutvalg får du flere av de mest populære strømmetjenestene inkludert. Vi nevner i fleng: Max, Viaplay Film og serier, SkyShowtime, Nordisk Film+, BritBox, BBC Nordic+ og TV 2 Play.

Vi har gjort det enkelt å søke i innholdet, på tvers av TV-kanaler og strømmetjenester.