Serier

Dette må du streame av SkyShowtimes serier

SkyShowtime har vært i det norske markedet i over ett år nå, men fremdeles er det mange som ikke har et forhold til innholdet. Liker du å streame drama-, krim-, sci-fi- og actionserier bør du absolutt sjekke ut SkyShowtime. Her er det nemlig mange godbiter som garantert blir dine neste seriefavoritter.

Erlend • 23. januar 2024 • 6 minutter lesetid
To menn og en kvinne står med et kamera med en speilvegg bak dem.

The Curse

2023 · Komedie · IMBd 6,7 · 1 sesong

Emma Stone, Nathan Fielder og Benny Safdie slår seg løs i denne mørke komedien om hvitt privilegie og feilplassert redningskompleks. Serien er garantert ikke for alle, men jeg klarte ikke å rive meg bort fra skjermen. Fantastisk skuespill, en uendelig rekke av ubehagelige situasjoner og et krast blikk på reality- og TV-underholdning gjør dette til en unik og meget god serie.

Liker du noe litt annerledes, og tåler cringe? Bli med Whitney (Emma) og Asher (Nathan) mens de lager en doku-serie hvor de bygger og selger økovennlige hus i New Mexico og hvor deres hvite privilegier konstant kolliderer med virkeligheten.

Blodige symboler skåret inn i en trestamme med snølandskap i bakgrunnen.

Yellowjackets

2021 - 2023 · Thriller, Adventure · IMBd 7,8 · 2 sesonger

Første sesong «Yellowjackets» ga oss en psykedelisk blanding av krim, mysterium og mulig kannibalisme for en gjeng tenåringsjenter som styrtlander i villmarken i USA og må klare seg på egenhånd.

Sesong 2 plukker handlingen rett opp igjen, og spenningen og den gode balansen mellom fortiden og nåtiden opprettholdes. Yellowjackets er en solid thriller, som bør fenge om du liker det mystiske eller ikke.

Tredje sesong er i produksjon, og personlig gleder jeg meg skikkelig til fortsettelsen.
Sylvester Stallon tenner en sigar med en flybillett. I bakgrunnen er det oljebor og ødemark.

Tulsa King

2022 · Drama · IMBd 8,1 · 1 sesong

Fikk du heller ikke med deg denne dramaserien fra 2022 med selveste Sylvester Stallone i hovedrollen? Stallone spiller Dwight Manfredi, som er medlem av New York-mafiaen. Han har nettopp sonet 25 år i fengsel og blir mottatt med alt annet enn en velkommen hjem-fest. I stedet for å ønske han velkommen hjem, vil de bli kvitt han.

I god, gammeldags Stallone-stil skal han selvsagt vise den nye generasjonen at de gamle er eldst. Og den historien er jeg glad for at er fordelt utover et serieformat, fremfor en mafiafilm.

Andre sesong er forventet å komme før sommeren 2024. Gled deg!

Yellowstone sesong 5 promobilde med Kevin Costner foran statsbygg.

Yellowstone

SkyShowtime • 2018 • Drama • IMBd 8,7 • 5 sesonger

Med 5 sesonger av Yellowstone allerede i boks, og spin-off serier av topp kvalitet, er det klart at fans virkelig elsker disse seriene. Taylor Sharidan har skapt et univers stappfull av strålende skuespillere, drama, action og en handling du blir dratt inn i umiddelbart.

Derfor gleder vi oss veldig til den andre delen av sesong 5 som kommer før sommeren 2024.

Vi har også skrevet en hel artikkel om Yellowstone som du sa absolutt kan lese.

En gammel mann, kvinne og ung mann sitter rundt ett middagsbord og ler.

Bupkis

2023 · Komedie · IMBd 7,3 · 1 sesong

Komikeren Pete Davidson spiller en ekstrem utgave av seg selv i herlige Bupkis med drahjelp fra Joe Pesci, Edie Falco og en drøss andre stjerner.

Som mange andere komikere spiller Pete seg selv i Bupkis. En omdiskuterte kjendisen Pete, som tross suksess på mange områder sliter med å føle seg komfortabel i voksentilværelsen. Resultatet er skikkelig morsomt og tidvis overraskende hjertevarmt.

To menn i dress står foran et vindu med Washington monumentet i bakgrunnen.

Fellow Travelers

2023 · Drama, Romantikk · IMBd 8,1 · 1 sesong

Fellow Travelers er basert på en feiret roman fra 2007. Som i boken mikses heftig erotikk og vond kjærlighet med politisk thriller. Og på den måten gir oss en unik vinkling til et viktig kapitel i amerikansk etterkrigshistorie.

I denne perioden drev CIA en intensiv jakt på homofile og kommunistiske sympatisører i USA. Hawk og Tim innleder et hett forhold, og må holde dette skjult for omverdenen. Hawk jakter en politisk karriere og et slikt forhold vil garantert ødelegge livet hans.

Tre cowboyer hvor to har våpen og en har sheriffstjerne på brystet. Øde slettelandskap på alle kanter med fjell i bakgrunnen.

Lawmen: Bass Reeves

2022 · Western, Action · IMBd 7,5 · 1 sesong

Skaperen av Yellowstone, 1923, 1884, Tulsa King og Lioness, Taylor Sheridan, er tilbake med nok en gang en knallgod serie. Lawmen: Bass Reeves tar for seg historien om USA første afroamerikanske sheriff.

Dette er en klassisk western, så absolutt, men historien er utrolig fascinerende. Vi følger Bass Reeves fra å være slave til å bli hardbarket sheriff med et sterkt moralsk kompass. Dette må han balansere i ett USA hvor korrupsjon og rasisme gjør jobben hans utfordrende, for å si det mildt.

Gjennom hele serien følger vi også familien til Bass og hvordan jobben fører til utfordringer og konflikter også på et personlig nivå.

En knallgod serier. Fylt med action, spenning og kjærlighet. Hva mer trenger man?

Poster for serien Halo på SkyShowtime med Master Chief i full rustning i forgrunnen.

Halo

2022 · Science fiction · IMBd 7,2 · 1 sesong

Fans av spillet Halo hadde sterke meninger om hvordan serien avvek fra spillet og historien til Halo. Skaperne av serien sagt de skal være mer tro mot historien og lover at de har hørt på fansens tilbakemeldinger for sesong 2.

Sesong 2 kommer ut 9. februar, og jeg gleder meg til å se retningen de tar!

Uansett er Halo en underholdende og actionfylt sci-fi serie satt i et univers fullt av rommonstre og supersoldater. Kampscenene er drøye og det visuelle er knallbra. Absolutt noe for fans av sci-fi sjangeren, om du har spilt Halo eller ikke.

Halvprofiler av tre personer i dress og to kvinner med våpen og militært utstyr med Senatsbygningen i USA i bakgrunnen.

Special Ops: Lioness

2023 · Action, Drama, Thriller · IMBd 7,7 · 1 sesong

Serieskaperen Taylor Sheridan er blitt en av bransjens største etter Yellowstone. I Lioness tar han spenningen til en enda mer actionfylt front. USAs krig om olje og mot terror.

Unge Cruz rømmer fra sin voldelige kjæreste og havner inn i det militære maskineriet til USA. Der blir hun rekruttert av CIA og møte Joe. Joe leder et CIA-team som gjør de aller skitneste jobbene. De ingen vil gjøre, og enda færre vil vite om.

Dette er en brutal actionfortelling. Liv står på spill. Spenning og interne konflikter driver serien godt fremover og gjør at du vil ha flere episoder når du er ferdig med sesong 1. Mer takk. Mye mer.

The Last Airbender sitter i meditasjonsstilling foran skyggen av et tre med lysende symboler på hodet og hendene.

Avatar: The Last Airbender

2005 · Adventure, Animasjon · IMBd 9,3 · 3 sesonger

Nickelodeon er kjent for mange rare animerte serier som SpongeBob og Rocko´s Modern Life. Men Avatar er en av disse animasjonsseriene som alle kan kose seg med. Animasjonen er fremdeles veldig bra og handlingen inneholder action, humor og tar opp gode temaer som både barn og voksne bør få med seg.

Vi følger Aang, Katara og Sokka og deres kamp mot ondskap i samfunnet og hvordan de bruker sine magiske krefter for å skape harmoni i en kaotisk verden.

Du blir forelsket i karakterene og du vil elske historiene. Ikke noe å vente på her.