To glade Liverpool-fans feirer på tribunen.

Vinn reise og billetter til Premier League!

For å feire at Premier League har kommet til Viaplay, har vi veldig lyst til å sende en heldig vinner med reisefølge til England for å være on site på verdens mest populære fotballiga.

Slik deltar du

Endelig er Premier League tilbake på TV - og denne gangen hos Viaplay! For å feire dette ønsker vi å dele ut en nydelig tur til balløya til en heldig vinner med reisefølge. Premien inneholder reise, opphold og kampbilletter!

Du deltar i konkurransen på vår Facebook-side. Alt du trenger å vite for å være med i trekningen står beskrevet i konkurranseposten. Konkurransen er på ingen måte administrert, støttet eller sponset av Facebook.

Konkurransevilkår

Vinneren får et reisegavekort til en verdi av 10.000 NOK, samt to Premier League-billetter. Hvilken kamp billettene er til avhenger av hva som er tilgjengelig og avtales sammen med oss i Strim. Konkurransen foregår på Facebook i perioden 8. til 15. august. Konkurransen er ikke administrert, støttet eller sponset av Facebook.

Du må være over 18 år for å delta. Personopplysninger fra vinneren som navn, adresse, telefonnummer og e-post vil deles mellom Strim og Viaplay Group. Viaplay Group og Strim kan ikke gjøres ansvarlig for eventuelle komplikasjoner i forbindelse med avvikling av konkurransen. Viaplay Group og Strims avgjørelser i alle forhold angående premier er endelige. Det finnes ikke alternativer til premiene, og de kan ikke veksles om til kontanter.

Dersom reise eller kamp avlyses kan ikke Strim eller Viaplay Group stilles ansvarlig for dette. Vinneren er ansvarlig for eventuell skatt på gevinsten.

15. august trekkes en vinner tilfeldig blant de som har vært med i konkurransen.