Formel 1 bilder på rekke klare til start. Se Formel 1 på TV med V Sport via Strim.

Slik ser du Formel 1 på TV

Interessen for Formel 1 har skutt i været takket være Drive to Survive på Netflix. TV-tallene er høyere enn noen gang, publikumstallene på løpene rundt om i hele verden slår nye rekorder og interessen for å følge Formel 1 på TV er skyhøy. Her får du alt du trenger å vite for å få med deg Formel 1 på TV i 2022.

FØLG MOTORSPORT I VERDENSKLASSEN!

Med V Sport-kanalene kan du se:

DTM Nascar | Formel 1 | Formel 2 | Formel 3 | MotoGP | W Series | IndyCar | Porsche Supercup | V8 Supercars

Aldri før har interessen for både Formel 1 og Formel 2 vært høyere i Norge. Takket være Netflixs revolusjon i Drive to Survive og Dennis Haugers talent for motorsport, har nordmenn for alvor fått opp øynene for Formel 1 og Formel 2. Etter fjorårets avslutning, en historisk avslutning hvor to førere sto igjen med like mange poeng før det siste og avgjørende løpet i Abu Dhabi, har ikke interessen dabbet av. Snarere tvert imot!

I Norge er det NENT Group, enklere sagt Viaplay, som har sikret seg rettighetene til Formel 1 og Formel 2. Faktisk har mediekonsernet sittet på rettighetene i nærmere 20 år. Men det er først de siste årene at interessen virkelig har eksplodert! Det kan også NENT rapportere om, da de har hatt en enorm tilvekst av nye Formel 1-fans. I fjorårets sesong kunne de melde om historiens største tall hittil!

Fire Formel 1 biler i fullt kjør på bane. Se Formel 1 på V Sport via Strim.

Formel 1 på TV

Er du gira på å følge Formel 1 og Formel 2, har du flere muligheter for å få med deg dramatikken. En mulighet er å ha V Sport tilgjengelig i kanallista. Flere av de tradisjonelle TV-distributørene har V Sport som enten som en del av en pakke eller som et alternativ du kan bruke de berømte poengene dine på. Her hos oss i Strim har vi selvsagt V Sport-kanalene inkludert i sportsabonnementene våre, Strim Mye + Sport og Strim Mest + Sport.

Faktisk er V Sport+, V Sport 1, V Sport 2 og V Sport 3 inkludert i begge sportsabonnementene vi har å by på. Er det Formel 1 som står ditt hjerte nærmest, kan du følge hver eneste løpshelg på V Sport 1. Hver helg sendes de offisielle treningene, kvalifiseringen og selve løpet på kanalen. Alle løpene dekkes med kommentator og racerfører Atle Gulbrandsen og hans team av eksperter. Foran årets sesong har også NENT bygget om studioet, slik at Formel 1 nå sendes fra et tipp topp moderne studio med fantastiske muligheter for oss seere.

Ofte stilte spørsmål om Formel 1

  • Hvilken kanal går Formel 1 på?

    I Norge sendes Formel 1 på TV-kanalen V sport 1. V sport-kanalene er inkludert i tilleggene Sport Basis og Sport Premium.

  • Hvem er Formel 1-kommentator i Norge?

    I Norge er det Atle Gulbrandsen, Hennig Isdal og Stein Pettersen som er Formel 1-kommentatorer og -eksperter.

  • Hvordan streame Formel 1?

    Formel 1 kan streames via strømmetjenesten Viaplay eller via V sport 1.