Nettavisen kårer Strim best i test. Bilde av tjenesten Strim samt seriebilde fra Huskestue.

Nettavisen kårer Strim til testvinner blant strømmetjenester!

Når man jobber hardt med noe, er det alltid godt å se resultatene av alt arbeidet! Nettavisen har nok en gang kåret Strim til testvinner blant strømmetjenestene du kan få i Norge.

Dette sier Nettavisen

TV med en moderne tvist

Med Strim kan du få opptil 41 norske og internasjonale TV-kanaler helt uten behov for utstyr i det hele tatt. Alt innholdet på Strim strømmer du direkte via internett, og du kan bruke appen vår på alle mobile enheter. Men du kan også se Strim på TV-en med Apple TV, Chromecast, Samsung Smart-TV og Android TV. Bruk det du har!

Diverse TV-kanaler frontet i Strim-appen.

"Dette er det åpenbare valget for å bytte ut den lineære tilgangen til TV med en digital tjeneste." - Nettavisen

Strim Mest Sport Basis

"Dette er en enkel tjeneste å forholde seg til med veldig mye innhold på ett og samme sted." - Nettavisen

Alt samlet på ett sted

Strim samler TV-kanaler og strømmetjenester på ett sted. Det gir deg full oversikt over det innholdet du ikke bare betaler for, men også ønsker å se.

Søk etter det du vil se, vi viser deg hvilken strømmetjeneste det går på og du kan bare sette i gang med TV-kvelden.

Enkelt og rimelig

Målet vårt er at å se på TV skal være enkelt. Derfor er Strim en ren strømmetjeneste som kun krever internett og en skjerm. Ikke noe boks, parabol eller kabler. Strim-appen vår fungerer på Apple TV, Chromecast, Samsung Smart-TV, Android TV og alle mobile enheter.

Vi har ingen bindingstid og du står selv fritt til å justere abonnementet ditt når du vil, eller avslutte når du selv ønsker det.

Når vi i tillegg til dette har et stort utvalg av innhold fra markedsledende leverandører av sport, film, serier og underholdning til en veldig rimelig penge, føler vi at vi er på god vei til å gjøre underholdningen din både enklere og rimeligere.

Strim logo omringet av et utvalg TV-, sports-, og strømmeleverandører.

"Du får med deg strømmetjenester som ellers koster 436 kroner for 399 kroner (i tillegg får du Nordisk Film+ som ikke kan kjøpes alene nå)." - Nettavisen